Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Barkácsáruház képes leírás - Áruház, áruházak.tlap.hu
részletek »

Barkácsáruház - Áruház, áruházak.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: aruhaz.tlap.hu » Barkácsáruház
Keresés
Találatok száma - 28 db
A szerszám webáruház

A szerszám webáruház

Az Extol, Fortum kéziszerszámok és Heron áramfejlesztők Magyarországi importőre. Több mint 5000 szerszám raktáron, 48 órás kiszállítással az egész országban. A Szerszám Világ célja, hogy minőségi szerszámokat, elérhető áron kínáljon az Ön számára, szakmai hozzáértéssel. Magyarországon 1997 óta foglalkozunk szerszám kereskedelemmel, és hazánkon kívül Közép Európában Svájcban, Csehországban, Szlovákiában, Ausztriában, Romániában és Szerbiában vagyunk jelen. Cégcsoportunk prágai (Cseho.) designirodájában 1999 óta tervezzük saját márkás termékeinket, amelyeket gondos minőségellenőrzésnek vetünk alá. Ilyen saját márkás termékeink az Extol Craft (kéziszerszámok, gépek), az Extol Premium (prémium kéziszerszámok, gépek), a Fortum (professzionális kéziszerszámok), ill. a Heron (professzionális áramfejlesztők, szivattyúk).

Barkács webáruház

Barkács webáruház

A barkacsonline webáruházban elsősorban háztartási gépek, kozmetikai gépek, szerszámok, szerszámgépek, kötőelemek, klímák, fűnyírók, fűkaszák, láncfűrészek, munkavédelmi ruhák - cipők - eszközök, szivattyúk, házi vízművek, világítástechnikai felszerelések, áramfejlesztő gépek, széfek széles választéka található.

Barkácsáruház

Barkácsáruház

Barkácsáruház, mely ajtók, bejárati ajtók, műanyag bejárati ajtók, kilincsek, ablakok, barkácscikkek, nyílászárók forgalmazásával, szerszámok, szerszámgépek értékesítésével foglalkozik. Barkácsáruházunkban lapszabászat is működik. Forduljon hozzánk bizalommal. Nyílászáró, lapszabászat, szerszám, barkácsáruház - Hazakaruhaza.hu

BauMax

BauMax

A barkácsolás lehetőséget kínál vásárlóink számára az önmegvalósításra. Mindenkinek az a vágya, hogy otthonát saját elképzelései és ízlése szerint alakítsa ki. Mind termékekkel, mind pedig széleskörű szolgáltatásainkkal arra törekszünk, hogy ennek megvalósításában a lehető legjobban támogassuk Önt. Jövőbeni céljaink: - Európa első 10 barkácsáruháza közt - További áruházak megnyitása - További terjeszkedés Kelet- és Közép Európában - Piacvezető szerep elérése - 2010: Törökországi áruháznyitás

Csavar üzlet

Csavar üzlet

Barkácsolni vágyók, figyelem! Legyen szó munkáról vagy hobbiról nálunk megtalálja az Ön számára legideálisabb eszközöket. Cégünk főként csavarok, rögzítés technikai elemek, festékek-vegyiáruk, továbbá kézi és gépi szerszámok árusítására szakosodott. Sokszínű kínálatunk sokszínűsége páratlan. Akadnak itt: zárak, vasalatok, kötelek, láncok is. Látogasson el üzletünkbe, és bizonyosodjon meg termékeink kifogástalan minőségéről. Online rendelésre is van módja, amelyet csomagküldéssel vagy kiszállítással oldunk meg.

Designos öntött márvány mosdó

Designos öntött márvány mosdó

Nálunk beszerezhet minden szaniter terméket, legyen az egyedi formatervű akril kád, kompakt vagy akár kétszemélyes zuhanykabin. A kabinokhoz természetesen megvásárolható a zuhanytálca, de saját kabint is kialakíthat a megfelelő zuhanyajtó beépítésével. Választhat öntött márvány vagy porcelán mosdót, illetve megrendelhet minden szükséges kiegészítőt is a mosdóleeresztőktől a fal mögé rejthető WC tartályokig. Alakítsa ki az igényeinek, ízlésének és személyiségének megfelelő fürdőszobát! Kérdés esetén hívjon bátran.

Építőipari és barkács gép webáruház

Építőipari és barkács gép webáruház

Építő-, fém,- faipari gépek, szerszámgépek, szerszámok, védőeszközök és berendezések, hegesztéstechnikai gépek, berendezések, gyémánt fúró-vágógépek széles skáláját kínáljuk. Budaörsi üzletünkben szerviz, gépkölcsönző és kulcsmásoló szolgáltatás is működik. Szlogenünk: Nálunk csak a minőség vállalható! Nézzen be hozzánk, szeretettel várjuk!

Fehérvár Csavar Kft.

Fehérvár Csavar Kft.

Cégünk alapvetően csavarok és kötőelemek kereskedésével foglalkozik. Csavarboltok, barkácsboltok, gép-szerkezet gyártó cégek és ipari vállalkozások igényeit elégítjük ki gyorsan és megbízhatóan. Széles választékban találhatóak a különböző csavarok, alátétek, anyák, menetes szárak, kötélszívek- és szorítók, műanyag tiplik, fúrószárak, imbuszkulcsok, sasszegek, kárpitszegek és kézi szerszámok.

Flex-Fény webáruház

Flex-Fény webáruház

A Flex-Fény Hegesztéstechnikai és Kereskedelmi Betéti Társaságot 1994. február 1-jén alapította édesapám Suhajda Lajos. Kezdetben hegesztési és csiszoló anyagok forgalmazásával foglalkozott mintegy 40 m2 területen. A gyors fejlődésnek köszönhetően mind az üzlet mérete, mind az üzlet tevékenysége folyamatosan bővült.

Hirdetés
Használt polc értékesítés

Használt polc értékesítés

Nagyteherbírású, kapcsolható polcrendszereinkkel a legtöbbet hozhatja ki raktárhelyiségeiből. A variálható, salgó polcokkal tökéletesek kihasználhatja a rendelkezésre álló helyet. Ha költséghatékony megoldást keres, válassza használt polcrendszereinket! Minden, korábban használt polcunkat ellenőrizzük, válogatjuk, felújítjuk és újrafestjük, ezzel garantálva a hibátlan minőséget. Talál nálunk nehéz és raklaptároló állványt is. Kalkulátorunk segítségével néhány perc alatt kiszámíthatja a kívánt polcrendszer árát.

hedue webáruház - a szerszám webáruház

hedue webáruház - a szerszám webáruház

A hedue webáruházban alumínium körző, nyeles körző,vonalzó, nyeles vonalzó több méretben kapható. A körző köztül választhat jelölő körzőt és ceruzatartós körzőt, illetve létezik az úgynevezett nyeles kösrző, mellyen 2,5 méter sugar kör is kiszerkeszthető. A vonalzóink 30 cm-től 2 méterig kapható, mely rozsdamentes acélból készült, mélynyomott kopásálló jelöléssel és mm kiosztással. A hobbi műhely fontos eszköze a mérőszalag, illetve az úgynevezett öntapadós mrőszalag, melyet munkaadsztalra szerszámokra is felragaszthat. Kapható balról jobbra és jobbról balra kiosztott jelöléssel is. Amennyiben kisebb szintezési munkát szeretne végezni, úgy a hedue optikai szintező és szontezőlézereket javasoljuk, mely kedvező ára mellett magas minőségével is segíti a precíz munkát.

Heron professzionális áramfejlesztők.

Heron professzionális áramfejlesztők.

Áramfejlesztők, aggregátorok, 1kVA-6kVa-ig, időszakos használattól kezdve egészen az ipari szektorban történő mindennapos alkalmazásig. Digitális, csendes és ipari, keretes áramfejlesztők. Automatikus feszültség szabályozás, olajszint ellenőrzés. Ha építkezési berendezésekhez, üdülőben vagy hajón van szükség villamos energiára, illetve kertet kell öntözni vagy halastóból vizet szivattyúzni, a Heron áramfejlesztők és a Heron benzinmotoros szivattyúk segítségével megfelelő teljesítménnyel, megbízhatóan és kényelmesen lehet ezeket a munkákat elvégezni. Ezeknek a berendezéseknek a lelke ugyanis a Heron-motor, amelyet az egész világon használnak, különböző változatokban, gyakran igen nehéz körülmények között.

Hosagép:Kerti, barkácsgép webáruház

Hosagép:Kerti, barkácsgép webáruház

Webáruházunkban, gépkölcsönzőnkben mindent megtalál, amire a barkácsoláshoz, ház körüli munkákhoz,a ház felújításához, a kert, kerti tó, a gyep gondozásához, sövény rendben tartásához szüksége lehet. Robotfűnyíróink a legújabb technológiát képviselik. Sokféle szivattyút, házi vízművet, kerti tavat, szökőkutat is kínálunk. Kielégítő munkát csak jó szerszámmal lehet végezni. Szlogenünk: Nálunk csak a minőség vállalható!

kilincs zár vasalat asztalosipari anyagok

kilincs zár vasalat asztalosipari anyagok

Minden terméknél (ha a megjegyzésben egyéb nem szerepel) az ár alatt csomag értendő, mely tartalmaz 2 db kilincset, 2 db címet, illetve a szükséges, színbe megfelelő csavarokat. Kilincseink elsősorban a lakberendezés művészete iránt fogékony műértőknek ajánljuk. Egy műértő számára fontos a tárgyak esztétikája, a nemes alapanyag, az egyedi formatervezés, mely a funkcionalitással együtt határozza meg a használati tárgyak értékét. A következő oldalakon Magyarország legkedveltebb minőségi kilincseit (az elmúlt három év forgalmi adatai alapján) és a nyílászárókhoz kapcsolódó kiegészítő termékeit kínáljuk, a design-minőség-biztonság harmóniájának jegyében. Olasz formatervezők által megálmodott és a legmodernebb technológia segítségével megvalósított modelljeink nemcsak a belsőépítészet iránt fogékony, saját lakókörnyezetükre igényes építkezők ill. lakásfelújítók számára születtek, hanem már évek óta sikeresen szolgálják ki a professzionális felhasználók, és az építőipar igényit is.

MesterCentrum

MesterCentrum

A MesterCentrum webáruház üzemeltetője, a Csiha Vasudvar Bt a hatályos rendeletek és jogszabályok betartásával végzi kereskedelmi tevékenységét. Rendelését bármikor feladhatja, azt rendszerünk rögzíti, és azonnal visszaigazoló e-mailt küld annak fogadásáról. A visszaigazoló e-mail jelzi Önnek, hogy rendelését rendszerünk rögzítette, de minden megrendelést telefonos visszaigazolás követ, rendelését kizárólag a sikeres telefonos visszaigazolást követően áll módunkban valós megrendelésként kezelni. Itt minden szerszámot megtalál!

MRX FI relé

MRX FI relé

Választékunkban a világítástechnika számos korszerű eszköze ? LED panel, fénycső ? mellett olyan kényelmi és biztonsági berendezések is szerepelnek, mint a FI relé vagy a különféle mozgásérzékelők és időkapcsolók. Ismert márkák megbízható termékeit ajánljuk a Kanlux fényforrásoktól a Schneider Electrics kismegszakítón át az ELKO-EP Inels épületautomatizálási rendszereiig. Felkészült, a szakmában töltött évek során szerzett tapasztalatokkal felvértezett kollégáink szívesen válaszolnak kérdéseire.

Munkaruha - Munkavédelem

Munkaruha - Munkavédelem

Munkaruha vásár a Vili munkaruházat webáruháztól. Munkavédelmi bolt ahol megtalál mindent ami az érzékszervek és testi épség megőrzéséhez elengedhetetlen. A munkaruhától egészen a poroltó készülékeken keresztül megtalál mindent ami a munkavédelemhez szükséges. Munkavédelem az élet biztonságáért. Rendeljen kényelmesen utána járás nélkül, bízza szakemberre. Nézzen be webáruházunkba és vásároljon termékeink közül. Jól elhatárolt kategóriában vannak elhelyezve a termékek, így a kesetett cikk könnyedén megtalálható.

Tuti menü